Isnin, 14 November 2011

Nestle : KitKat Limited Edition



MONDAY BLUES

Salam,

Semalam,aku pergi shopp kat Carrefour Kepong. Tengah shopp tu,aku terpandang pulak Dato M Nasir sedang menikmati coklat Kit Kat. Nampak macam menghayati je makan coklat tu. Aku pun terliur je tengok. Aku cuba merapati kot-kot dapatlah bergambar atau signature free hehehehe....

Sebenarnya,itu semua adalah gimik untuk mempromosikan coklat kegemaran ramai,Kit Kat. Banner sebesar-besarnya Dato M Nasir sedang menikmati coklat Kit Kat menarik perhatian pengunjung pasaraya berkenaan untuk mendekati dan seterusnya membeli pek terhad coklat Kit Kat.

Dengan menggunakan resipi antarabangsa,wafer dalam coklat susu Kit Kat,memberikan 90 kcal tenaga di dalam setiap sajian 17g untuk memulakan hari yang ceria. Boleh la buat kunyah-kunyah bila terasa bosan kat pejabat atau kat memana. Betul tak?

Aku pun amik satu semalam. Aku tengok kotak je aku dah jatuh cinta. Antara sebab aku berkenan kat Kit Kat limited edition ni ialah percuma M Nasir Fridge Magnet Photo Frame berbentuk macam gitar.

Mulanya aku ingatkan kotak je besar tapi isi sikit. Tapi produk ni betul-betul buat aku puashati. Isinya banyak! Wah,puaslah aku berehat sebentar bersama Kit Kat. Dan yang lebih buat aku terperanjat ialah harganya murah giler kentang. Hanya 8.60 sekotak! Memang berbaloi. Selamat Monday Blues semua. Have a break, have a Kit Kat.™

P/s: Teringat kat iklan Kit Kat. Scan barang guna gigi...hehehehe

Posted via Public phone kat taman perumahan aku

1 ulasan:

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huuh, KitKat tak cukup sebatang..nak tambah lgi..hehe :D