Isnin, 5 Disember 2011

Segmen Giveaway Dari Blog Cik Lanun



Salam,

Hujung tahun dah makin dekat ni. Bonus pun tak lama lagi keluar. So,encik husband membenarkan aku untuk melanun sikit dari treasure hunt yang ada dalam bank heheheheh....

Segmen ni mudah je tapi sayang ada satu je pemenang setiap segmen. Ada dua segmen. Satu,rasanya ramai blogger ada header yang cool dan awesome kan? Sape ada header yang cool tu bolehlah join segmen ni.

Segmen kedua,ceritakan serba ringkas tentang barang atau orang kesayangan korang dan apa keistimewaan barang atau orang kesayangan tu.

Syarat-syarat menyertai segmen :-

• Buat tajuk entri seperti yang tertera di atas. Pilih salah satu segmen.

•Letak banner Jolly Roger (tengkorak kaler pink yang kat atas) kat entri korang dan letak link sekali.

•Letak segmen pilihan,kalau header just tulis yang korang pertaruhkan header di blog korang.

•Tag tiga orang kawan dan pastikan diaorang tahu pasal contest ni.

•Akhir sekali,dah buat entri tu sila singgah semula kat sini dan letak link korang kat komen entri ni okay.

Tarikh tutup kedua-dua segmen ni ialah pada 18//12/2011

Grand prize : Rm50 for each segmen.

Wait! Sebaik sahaja winner menghubungi cik Lanun,duit akan terus di bankin time tu jugak-tapi kepada yang memiliki akaun Maybank @ Rhb. Yang guna lain-lain bank,duit akan di bankin keesokkan harinya. Kepada adik-adik kalau menang,duit akan di bankin ke akaun mak ayah. Pos tak main ye. Segala resit perbankan akan di emailkan sekali.

P/s : Blog aku tidak mengamalkan paksaan follow. Sila ambik perhatian sendiri pada tarikh 20/12/2011 pemenang akan di umumkan.

Akhir sekali good luck dan selamat datang ke blog tongkang pecah Cik Lanun Darat.

Posted via Mesin Taip Buruk

16 ulasan:

cik bunga berkata...

wow, menarik..segmen pertama tu, x layak. yg kedua tu leh kot... insyaallah

cik puan muda umi berkata...

cik puan muda join..:)

http://aku-umi-and-this-is-my-life.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

ayiel berkata...

kalau cakap pasal binatang kesayangan boleh?? :))

ayiel berkata...

joined :)

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

shahrazali berkata...

SAYA JOIN....

http://sembangshahrazali.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

shahrazali berkata...

dah join segmen cik lanun..
http://sembangshahrazali.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Hizatul berkata...

saya join,cik lanun >_<

http://killjoysdiaries.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Ebell Lee Syasya berkata...

http://ebell-lee.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

syieda ;) berkata...

kalau pasal header, syieda kena buat ape je? wat satu entry tentang header eyh?

Kartini berkata...

gogoogogo :D

syieda ;) berkata...

syieda join eyh :)

http://tinursya.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

rara berkata...

hai cik lanun saya jpin harap menang amin :) http://saranghaeyotumblr.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

atien berkata...

http://atienabila.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Ash Kyouhei berkata...

http://sitisyauqiena.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Ash Kyouhei berkata...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Puteri Auni Kamaruzzaman berkata...

http://puteri-auni.blogspot.com/2011/12/segmen-giveaway-dari-blog-cik-lanun.html

Joined ! Harap menang :)